Építési területeken, telephelyen belüli szállítás, daruzás

Építési területeken, telephelyen belüli szállítás, daruzás

A megrendelői igények széles skálán mozognak, így nem elhanyagolható olyan szolgáltatási terület megemlítése sem, mely nem igényel helységek közötti szállítást, vagy daruzást, viszont annál fontosabb ezen munkák elvégzése is.

Mind Budapesten, mind országosan végzünk el olyan feladatokat, melyek kizárólag egy adott építési területre, telephelyre, vagy telekre korlátozódnak. Ilyen esetben a megrendelőnek csak arra van szüksége, hogy egy darus, önrakodós teherautó a telephelyen belül végezze el a szállítást, vagy a daruzási munkát, avagy a termék, termékek összeszerelése alatt annak emelésével biztosítsa azt, amíg a megfelelő helyén rögzítésre, beépítésre nem kerül.

Ilyen munkákra kitűnő példaként szolgál kcr-es autóinkkal csarnokelemek, illetve készház elemeinek daruzása, rögzítési ideje alatt való megtartása, akárcsak önrakodós teherautóinkkal telepítési folyamatban való részvétel.

Fentieken túl említésre méltó az is, ha egy, már kész faház telken belül történő arrébb helyezésére kapunk megrendelést.

Ilyen esetben előfordulhat, hogy már nem csak a terület, de maga a faház mozgatása is komoly tájékozódást, felmérést, akár előkészítést igényel

  • szükség esetén emelési pontok megtervezése, kialakítása,
  • emelőkeret méretre igazítása,
  • kereszttartó gerendák megtervezése, rögzítése,
  • vagy a terület, daruzásra történő felkészítése,

hogy akár csak néhány méterrel történő elmozgatása is úgy legyen megoldható, hogy a végén nyugodt szívvel távozzunk és a megrendelő is maximálisan elégedett legyen.

A teljesség igénye nélkül – Budapesten, illetve országosan – vállaljuk telken belül, építési területen, telephelyen belül konténerek, vasszerkezetek, gerendák, építési anyagok, faházak és egyéb termékek, áruk átszállítását, átdaruzását, emelését.

 


Hasznos információk

Autóinkkal kapcsolatos információkat, méreteket a Járműpark menüpont alatt talál.

Árképzés minden esetben egyedi, ezért kérjen ajánlatot a megadott Elérhetőségek egyikén.

Minden árajánlat kérésre válaszolunk, lehetőleg egy napon belül.

Egyes közterületekre, különösen a védett övezetekre korlátozott a tehergépkocsival történő behajtás, ilyen esetekben behajtási engedélyt kell beszerezni.

További információk itt.

Útdíj kalkulátor: itt.

Súlykorlátozott övezetbe történő szállításnál a behajtási ügyek intézését igény esetén átvállaljuk a budapesti kerületek tekintetében. Az engedélyek beszerzése általános esetben 1-3 munkanap.


 

Amennyiben további fotókat szeretne látni egy-egy adott munka elvégzéséről, tekintse meg galériánkat.

A megrendelőink leggyakoribb kérdéseit elolvashatják itt. 

Amennyiben további kérdéseik vannak, illetve ajánlatot kérnek, várjuk megtisztelő megkeresésüket.