Raktár- és irodakonténerek szállítása, daruzása

Raktár- és irodakonténerek szállítása, daruzása

Konténereket ma már számos területen használnak. Nem csak tárolóeszközként funkcionálnak, hanem népszerűvé váltak a különféle alakú és méretű irodakonténerek, vagy az építkezéseken számos formában és célra összeépített konténerek is.

Egyre több és több helyen találkozhatunk konténerekből megvalósított irodaházakkal, lakhatás célját szolgáló – az egészen egyszerűtől a különlegesen, luxuskivitelben pompázóig – lakókonténerekkel is.

Elterjedtségükben nagy szerepet játszik mobilitásuk is, azaz hogy mozgathatók, szállíthatók, daruval pedig szűk, vagy nehezen megközelíthető helyre is beilleszthetők.

Szolgáltatásaink keretein belül természetesen nem csak raktárkonténer, vagy lakókonténer szállítására, daruzására kapunk megbízásokat, a fesztiválszezonban rendezvénykonténerek, szaniterkonténerek és büfékonténerek oda- és visszaszállítását, daruzását végezzük el rendszeresen, így biztos lehet abban, hogy KCR-es autóinkkal, megfelelő szakértelemmel és kellő gyakorlattal szállítjuk a megadott konténert a kívánt helyre.


Hasznos információk

Autóinkkal kapcsolatos információkat, méreteket a Járműpark menüpont alatt talál.

Árképzés minden esetben egyedi, ezért kérjen ajánlatot a megadott Elérhetőségek egyikén.

Minden árajánlat kérésre válaszolunk, lehetőleg egy napon belül.

Egyes közterületekre, különösen a védett övezetekre korlátozott a tehergépkocsival történő behajtás, ilyen esetekben behajtási engedélyt kell beszerezni.

További információk itt.

Útdíj kalkulátor: itt.

Súlykorlátozott övezetbe történő szállításnál a behajtási ügyek intézését igény esetén átvállaljuk a budapesti kerületek tekintetében. Az engedélyek beszerzése általános esetben 1-3 munkanap.


 

Amennyiben további fotókat szeretne látni egy-egy adott munka elvégzéséről, tekintse meg galériánkat.

A megrendelőink leggyakoribb kérdéseit elolvashatják itt. Amennyiben további kérdéseik vannak, illetve ajánlatot kérnek, várjuk megtisztelő megkeresésüket.