Gyakran ismételt kérdések

1Miért fontos, hogy ajánlatkérésnél a lehető legtöbb adatot adjam meg?
Minél több információt ad meg, annál hamarabb tudjuk egyedi, személyre szóló ajánlatunkat elkészíteni az Ön számára. Ha nem áll rendelkezésünkre például az áru lerakóhelyének pontos címe, nem tudjuk, hogy az érintett terület behajtási engedély köteles-e, amelynek függvényében az ár változhat. Ez esetben mindenképpen szükséges, hogy egy alkalmas időpontban megkeressük Önt, további adatok egyeztetése érdekében.
2Bármilyen munkát elvállalnak?
Nem, mert olyan igényekkel is találkozunk, amelyeket természetüknél fogva nem tudunk elvállalni. Ilyen lehet például, ha az érdeklődő az adott konténert olyan területre szeretné bedaruztatni, amelyet elektromos kábelek, vagy fák vesznek körül és a munka elvégzése lehetetlen.
3Miért egyedi az ajánlat, amit Önök adnak?
Nem az a célunk, hogy bármit, bárhová elszállítsunk vagy daruinkkal mozgassunk, hanem hogy a megrendelő minél elégedettebb legyen szolgáltatásainkkal. Az ajánlat attól lesz egyedi, hogy azt minden körülményt mérlegelve adjuk meg, tájékoztatjuk az érdeklődőt, hogy az ajánlat mit tartalmaz, attól pedig csak akkor térünk el, ha a megrendelő téves információt adott meg, vagy nem várt körülmény adódik szállítás, rakodás közben. Erre példa lehet, hogy a rakodásra szánt időintervallumot maga a rakodás lényegesen meghaladja (pl: 1 óra helyett 3 órán át tart).
4Mikor és hogyan kell fizetni?
Minden esetben a megbeszéltek alapján, amely lehet a szolgáltatás teljesítésekor közvetlenül a helyszínen készpénzben, esetleg átutalással, vagy utólag a fizetési határidőn belül átutalással.
5Mi az útdíj és azt kinek kell megfizetnie?
A megtett út kilométerszámával arányos útdíj a vonatkozó miniszteri rendeletben kijelölt autópályákat, autóutakat és főutakat érinti a 3,5 tonnát meghaladó járművek vonatkozásában. A fizetendő díj mértékét különböző tényezők határozzák meg. Ezen díj megnöveli a szállítás költségét, tehát az végső soron – továbbszámlázás útján – a megrendelőt terheli.
6A szükséges engedélyeket kinek kell beszereznie?
Vállalkozásunk a budapesti kerületek tekintetében a behajtási hozzájárulás iránti engedélyek beszerzését, országosan pedig az esetleges túlméret, túlsúly engedélyek beszerzését átvállalja ügyfeleink helyett.
7Mi a teendő, ha egyedi igényeim vannak?
Az igény alapján megkeressük az optimális kivitelezési lehetőséget, a szállításra, daruzásra pedig javaslatot teszünk.