Mobilházak, készházak szállítása, daruzása

Mobilházak, készházak szállítása, daruzása

A 21. században nem meglepő, hogy ennyire elterjedt a könnyűszerkezetes (kész)házak, a mobilházak, a faházak, a konténerházak használata, hiszen előállításuk, gyártásuk lényegesen könnyebb, mint a hagyományos építésű társaiké, a legtöbb pedig teljesen készen kerül éppen aktuális használati helyére.

Ugyanúgy használnak lakhatás céljára efféle házakat, mint közcélokra, szállításuk, emelésük egy megfelelő önrakodós teherautóval egyszerűen megoldható, a készházak helyszínen történő összeépítése pedig a teherautón lévő daru segítségével rendkívül gyors.

Erre kínálunk segítséget megrendelőinknek, hiszen mind a készházak, a mobilházak, mind a konténerházak, vagy faházak szállítását, helyére történő beemelését is képesek vagyunk gond nélkül elvégezni KCR-es autóinkkal.

Mivel autóinkon a hátfal és az oldalfalak is teljesen leszedhetők, ezért a Járműparkban megadott paramétereken belül a rakományt a platón túllógatva, a jármű méreteihez viszonyítva a túlsúllyal, túlmérettel rendelkező termékeket, valamint az egyedi konténereket is el tudjuk szállítani.

Ezen paramétereken belül vállaljuk csövek, zártszelvények, raktárak, gyárak építéséhez használt fémszerkezetek, tartóelemek, villanyoszlopok, vagy éppen magasles daruzását, elszállítását.

Ahogy az a munkáinkból is jól látható, ugyanolyan precizitással, pontossággal és szakértelemmel bánunk egy magasles, mint egy készház, vagy egy mobilház emelésével, rögzítésével és szállításával, hiszen megrendelőink elégedettsége lesz a mi elégedettségünk is.


Hasznos információk

Járműveink méreteiről, maximum hosszúság és szélesség értékekről pontos információt  Járműpark menüpont alatt talál.

Árképzés minden esetben egyedi, ezért kérjen ajánlatot a megadott Elérhetőségek egyikén.

Minden árajánlat kérésre válaszolunk, lehetőleg egy napon belül.

Egyes közterületekre, különösen a védett övezetekre korlátozott a tehergépkocsival történő behajtás, ilyen esetekben behajtási engedélyt kell beszerezni.

További információk itt.

Útdíj kalkulátor: Itt.

Súlykorlátozott övezetbe történő szállításnál a behajtási ügyek intézését igény esetén átvállaljuk a budapesti kerületek tekintetében. Az engedélyek beszerzése általános esetben 1-3 munkanap.


 

Amennyiben további fotókat szeretne látni egy-egy adott munka elvégzéséről, tekintse meg galériánkat.

A megrendelőink leggyakoribb kérdéseit elolvashatják itt. 

Amennyiben további kérdéseik vannak, illetve ajánlatot kérnek, várjuk megtisztelő megkeresésüket.