Családi vállalkozásunkról

1985 óta

Családi vállalkozásunk 1985 óta precízen, pontosan, megbízhatóan szolgálja ki megrendelőit.

Szerződéses és egyszeri megbízás alapján is dolgozunk, autóinkkal szállítást, daruzást kizárólag belföldön vállalunk.

Megrendelőink igényeit igyekszünk teljes mértékben kiszolgálni, munkánkra igényesek vagyunk, a kért szállítással, daruzással kapcsolatban pedig rugalmasak.

A piaci viszonyokhoz, megrendelői igényekhez igazodva mi is folyamatos változáson esünk át, így ma már csak darus autókkal rendelkezünk.

Eszközparkunkkal,daruzási segédeszközeinkkel nem mennyiségi, hanem minőségi és speciális szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. KCR-es autóink vonatkozásában természetesen rendelkezünk darukezelői, valamint teherkötözői engedéllyel. Mind a fuvarozás, mind a szakszerű daruzás terén több évtizedes gyakorlattal rendelkezünk.

Igyekszünk mindig a legjobb megoldást találni, amennyiben azonban úgy ítéljük meg, hogy az adott árut mérete, súlya, vagy raktározási, esetleg célállomási helye miatt nem tudjuk elszállítani, vagy a kívánt helyről/re emelni, erről az érdeklődőt minden esetben tájékoztatjuk.

Néhány példa arra, hogy milyen áruk daruzása, szállítása esetén érdemes minket keresnie:

Súlykorlátozott övezetbe történő szállításnál a behajtási ügyek intézését igény esetén átvállaljuk a budapesti kerületek tekintetében.

A budapesti kerületek vonatkozásában a súlykorlátozott övezetekről itt tájékozódhat: https://bkk.hu/utazasi-informaciok/auto-teherforgalom/teherforgalom/

Amennyiben a rakomány súlya és/vagy mérete meghaladja a megengedett értéket, a szállításra túlméret és/vagy túlsúly engedélyt kell beszerezni, melynek ügyintézését szintén átvállaljuk megrendelőink helyett.
Családi vállalkozásunk küldetése, hogy megrendelőink igényeit legjobb tudásunk szerint kiszolgáljuk. Célunk, hogy megrendelőink maximálisan elégedettek legyenek, hosszútávon is kölcsönösen építsük és gazdagítsuk partnereink és önmagunk vállalkozását. Hiszünk abban, hogy a vállalkozásunk ereje az évtizedes tapasztalat, a tudás és a korszerű technika alkalmazásának összessége.”
Illustrated Foliage Anniversary Invitation (1)